Onkel H icon sirkel morkebla
Ole 6471 Onkel Henrys copy

Innimellom må vi hente frem ting fra fortiden for å finne ut hvem vi er

Om oss

I Onkel Henrys er vi som en familie. I over 10 år har selve grunnmuren vært at alle som jobber hos oss skal ha det godt på jobb. Vi har langvarige forhold til kunder og tatovører. Vårt fokus er på kundebehandling, kommunikasjon og nøyaktighet. Vi spesialiserer oss på klassisk tatovering i alle stiler. For oss handler det ikke om å tatovere flest mulig, men at hver enkelt tatovering blir unik og nøye kontrollert.

Onkel Henrys eies og drives av Terje Leistad Heggvik. Han begynte å tatovere hjemme på Hitra i 1997. Der vokste han opp i sjømannsfamilien til Henry.

Arven

Onkel Henry var en av Trøndelags stolte sjømenn. Det sies at han ble unnfanget på sildefiske ute i øyriket. Ifølge slekta var han et frimodig stemnings-menneske med ustyrlig heltemot, som likte seg best med primitivt utstyr i kamp mot de ekstreme naturkrefter. Henry seilte verdenshavene, og gjorde sin klassereise ombord som dekksgutt, hvalfanger og kaptein. Gjennom livet samlet Onkel Henry tatoveringer fra alle verdens kroker, og han hadde eventyrlige historier å fortelle om dem alle.

Hva som er sant og ikke om alle tatoveringene er jaggu ikke godt å si, men det som er sikkert er at Onkel Henrys Tattoo Shop i dag drives av hans etterfølgere. Er du heldig kan det være at du får høre en historie om ham når du besøker oss.

Onkel Henrys Medium A3 scaled uai 1440x810
09 Onkel Henrys Ronny Danielsen
1 K8 A4573 scaled e1663849333243 uai 1400x787
1 K8 A0918 scaled uai 1440x810